METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

miercuri, 21 octombrie 2015

Oamenii sunt drăguți, așa e...?


Am avut un seminar deosebit luni, 19.10.2015... A fost Prezentarea gratuită „INTRODUCERE ÎN METODA SILVA” la Hotelul IBIS Palatul Parlamentului.

Câteodată, te întrebi de unde vin atâtea provocări, toate de odată...! Anca, ușor răcită fiind, a preferat să stea acasă pentru recuperare, deci, am fost singur la prezentare (ca niciodată!), traficul halucinant din București a dus la întârzierea începerii seminarului, o căldură insuportabilă în sală cu imposibilitatea de a răcori fără a crea frig, mi-a sângerat o buză (da, da!) mai bine de jumătate de oră în timpul prezentării (am vorbit cu un șervețel la gură; mulțumesc pentru ajutorul acordat din sală și pentru tehnica Silva „Anestezia Mănușii” pe care am aplicat-o cu succes), laptop-ul meu a făcut niște „fițe” și s-a blocat la un moment dat, evident că am depășit și ora de final...

Și cu toate astea, pot să afirm că a fost o prezentare reușită. Am avut un public numeros, 37 de persoane, din care 32 au fost noi-nouțe. Oameni buni, interesați de dezvoltarea minții și controlul stresului, de autocontrol și de potențialul uman. Au fost multe întrebări, foarte bune și foarte firești și tematic adresate, ceea ce mă face să înțeleg că oamenii (cel puțin cei care au întrebat) nu au venit doar din curiozitate la prezentare, ci din interes real. Am cunoscut personal câțiva participanți. Mi-ar fi plăcut să cunosc mai mulți, chiar pe toți. Cu siguranța, ne vom cunoaște la curs cu cei care vor veni la curs. Le mulțumim absolvenților Metoda Silva pentru munca pe care o fac de a arăta și altor persoane dragi informații despre acest curs și pentru că îi invită la aceste prezentări! Vă mulțumim, dragi absolvenți-practicanți-activi!

Cursul de 4 zile care îți schimbă definitiv viața în bine - SILVA IMMERSION - va avea loc în București, pe datele de 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie 2015. Sâmbătă, duminică și încă 2 zile libere prin lege, luni (Sf. Andrei) și marți (Ziua Națională). Excelent așa!

Iată o observație interesantă... Dacă este nevoie ca oamenii să-și ia liber de la „obligațiile” lor (serviciu, afacere etc.) 2 zile pentru curs - vineri și luni, de obicei -, găsesc mereu provocator acest fapt. Dacă nu este nevoie să-și ia liber nici o zi - cum este cazul cu acest curs -, se întreabă dacă merită ca aceste zile libere să le investească într-un curs în loc să facă altceva. Ha, ha! Oamenii sunt drăguți, așa e...? Sunt puțin răutăcios dacă zic că, deși există interes, oamenii nu știu care le este interesul...?

Iată ceea ce am învățat în mulți ani de experiență: „Dacă crezi” că „nu ai timp”, acesta este un motiv real și foarte bun să vii la curs. „Dacă crezi” că „nu ai bani”, acesta este un alt motiv real și foarte solid ca să vii la curs. Știu că sună ca „în cărți”, dar tocmai așa au ajuns cei care au scris cărțile să aibe succesul pe care îl au și care i-a dus și la scrierea cărților.

Dacă nu ai timp, fă-ți! Dacă nu ai bani, fă-i! 

Trebuie doar să decizi și să schimbi ceva. 

Cum ar fi dacă ai ști că dacă îți faci timp pentru curs o să afli cum să-ți faci mai mult timp pentru ceea ce-ți dorești pe viitor? 

Cum ar fi dacă ai ști că venind la acest curs și învățănd tehnici specifice vei afla cum să produci mai multă bunăstare pentru tine și cei dragi? 

Ai găsi timp și bani pentru curs dacă ar fi așa...?

Acest curs, cursul Metoda Silva, nu este orice curs, oameni buni! Acest curs schimbă definitiv viața în bine oricărui participant. Toate soluțiile știute și neștiute pentru toate „problemele” avute și încă ne-avute se relevă celor care participă și își dau interesul pentru a le găsi.

Cursul Metoda Silva este, probabil, singurul curs care deschide „poarta minții” prin metode și tehnici naturale către antrenamentul mental susținut, în deplin autocontrol, pentru o viață mai bună și echilibru pe toate planurile existenței umane: sănătate fizică-mentală-emoțională-spirituală, relații interumane, succese profesionale, succese personale, stare materială și orice alt aspect.

Înregistrările pentru SILVA IMMERSION, București, 28, 29, 30.11-01.12.2015 se fac pe site-ul Focus Development - http://www.focusdevelopment.ro - cu formularul special adresat, aflat pe prima pagină a site-ului. Veți primi un mesaj automat pe email cu pașii următori de efectuat. Înregistrarea NU vă obligă la plata seminarului, ci doar ne ajută să ținem evidența numărului de persoane interesate pentru a putea pregăti din timp resursele necesare desfășurării cursului.

Până atunci, pe 2 noiembrie, am planificat încă o Prezentare gratuită „INTRODUCERE ÎN METODA SILVA”. Vă vom anunța detaliile în curând.

Abia așteptăm să vă cunoaștem personal!

Anca și Cristi

Niciun comentariu: