METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

miercuri, 7 octombrie 2015

A fost grozav!


Am trăit clipe minunate în periplul nostru prin Baia Mare, Satu Mare și Oradea cu Prezentarea gratuită „INTRODUCERE ÎN METODA SILVA”.

Am realizat primul pas dintr-un proiect mai vechi pe care îl tot plănuim, acela de a lua țara la pas și a duce vestea despre cel mai performant training de autocontrol mental al timpurilor moderne, Metoda Silva. 

În cadrul Prezentării gratuite „INTRODUCERE ÎN METODA SILVA”, pe parcursul a două ore și jumătate, informăm pe scurt despre istoricul cursului, despre funcționalitatea creierului uman, despre factorii de stres actuali, despre programele noastre limitatoare și cum le putem depăși, despre tehnicile cursului, despre beneficiile aplicării tehnicilor și ale acestui curs, despre intuiție și rolul său activ în luarea deciziilor, despre ce schimbări benefice va aduce cursul absolvenților și despre potențialul pe care îl are fiecare om prin propria minte.

În cadrul celor trei prezentări am cunoscut oameni deschiși, pozitivi și comunicativi. Oameni învățați însă dornici să învețe mai departe. Cum ne simțim după astfel de întâlniri...? Ne simțim foarte bine. Ne simțim din ce în ce mai bine!

Baia Mare este un oraș fermecător, la fel ca și oamenii pe care i-am întâlnit... Pe 28 septembrie am întâmpinat peste 60 de persoane la evenimentul nostru desfășurat la Hotelul Mara. Atmosfera a fost plină de... curiozitate. Am răspuns multor întrebări pertinente și am tras concluzia că Baia Mare poate deveni un oraș-centru al Metodei Silva. Există potențial fantastic.



Satu Mare este același oraș liniștit pe care l-am cunoscut cândva. Pe 29 septembrie, peste 30 de persoane voioase și prietenoase au sosit la prezentarea noastră din sala atent pregătită de gazdele noastre de la Motelul Select, familia Pop, absolvenți Silva, cărora le mulțumim pentru primire. Aici am întâlnit mai mulți absolvenți de Metoda Silva, persoane cu care am decis să facem posibil ca acest curs să se predea și în acest oraș.


Oradea, oraș mai mare, a bătut recordul de audiență cu peste 70 de persoane prezente la evenimentul desfășurat la Hotelul Silver pe data de 30 septembrie. La Oradea freamătul prezentării a fost diferit printr-un soi de „agitație prietenoasă”. Am avut subiecte dezbătute la scenă deschisă chiar de către participanți care au luat cuvântul. Bunătatea oamenilor de aici a lăsat urme în atitudinea noastră. Am reîntâlnit prieteni dragi și am petrecut clipe minunate împreună. Tragem nădejde că aici vom organiza multe cursuri Metoda Silva în viitor.


Am stabilit două perioade pentru două cursuri SILVA IMMERSION în această zonă a țării, astfel:

- 6, 7, 8, 9 NOIEMBRIE 2015 - SILVA IMMERSION la Baia Mare sau Satu Mare, în funcție de orașul cu cei mai mulți doritori înregistrați.

- 12, 13, 14, 15 NOIEMBRIE 2015 - SILVA IMMERSION la Oradea. 

SILVA IMMERSION este un curs de 4 zile care, literalmente, îți schimbă viața în bine! Este format din cele două module de bază ale cursului Metoda Silva, adică Silva Life System și Silva Intuition System, așa cum le-a conceput José Silva. Este un „maraton Silva”, o „scufundare” timp de 4 zile într-un univers vast care este MINTEA și POTENȚIALUL UMAN. 

Înscrierile la oricare dintre cele două cursuri se fac cu formularul de înregistrare personalizat de pe site-ul http://www.focusdevelopment.ro al organizatorului Focus Development, firma instructorilor certificați Anca Jugănaru și Cristi Lazăr. Acolo veți găsi și detalii legate de costurile acestui curs. Avem o ofertă bună pentru acest curs.

Suntem onorați pentru interesul acordat de toți participanții și pentru timpul investit alături de noi la aceste prezentări. Noi credem că a fost un timp bine investit.

MULȚUMIM tuturor celor care ne-au ajutat în organizarea acestor evenimente și care au dat sfoară-n țară aducând cu ei oameni minunați la prezentări!

Să ne amintim că nu este suficient doar să gândim pozitiv ci că trebuie să și acționăm pozitiv pentru a ne schimba viața în bine. Nu este suficient doar „să știi”. Trebuie și „să aplici” ceea ce știi!

Vă așteptăm să vă alăturați miilor de români și milioanelor de oameni de pe planetă practicanți de tehnici de Metoda Silva care au o viață mai echilibrată pe toate planurile.

Programul cursurilor noastre, Anca și Cristi, îl găsiți pe http://www.focusdevelopment.ro și programul tuturor cursurilor cu toți instructorii Metoda Silva pe http://www.metodasilva.ro.

Ne dorim să vă întâlnim sau reîntâlnim personal la unul dintre cursurile noastre cât mai curând cu puțință. 

Cu drag,
Anca și Cristi

DIN CE ÎN CE MAI BINE!

Niciun comentariu: