METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

marți, 8 martie 2016

Anunț important!Bun găsit, dragii noștri!

Am avut weekend-ul trecut un curs ULTRA senzațional, cu un Rajko Kuzmanovic de zile mari. 47 de oameni minunați sunt acum pregătiți și mai bine pentru a însănătoși - la propriu! - lumea în care trăim. Am învățat despre sănătate pe toate planurile: fizic, mental, emoțional, spiritual, relațional. Am dobândit principii și tehnici ale unei vieți sănătoase, armonioase și echilibrate. Mulțumim, Rajko! Mulțumim tuturor participanților!


Vine, vine și se apropie repede data seminarului SILVA MASTERY! 16 și 17 aprilie 2016 sunt date rezervate în calendarul nostru pentru acest curs. Instructorul acestui curs avansat Metoda Silva este, nimeni altul, decât KEN COSCIADespre Ken Coscia:

Ken Coscia este Director Internațional de Training-uri (pentru instructori). Acesta menține continuitatea Metodei Silva și a muncii lui José, a lui Juan și a Laurei Silva din 1971. În tot acest timp, Ken a antrenat peste 100.000 de oameni din întreaga lume. El continuă să-i ajute să-și descopere și să-și aplice competențele, pentru a crește productivitatea în mod ușor și natural, prin costuri medicale scăzute, prin păstrarea concentrării, pozitivității și motivației, în scopul de a deveni mai creativ – intuitiv, pentru a crea soluții și a intra în „flux”.
Ken se adresează miilor de bărbați și femei în fiecare an prin subiectele de dezvoltare personală și profesională. Are un stil ușor și o abilitate minunată de a transforma o informație complexă în strategii ușor de înțeles, ceea ce crează schimbări imediate și rezultate pe termen lung. A câștigat Licența „Știința în Afaceri Administrative” cu un punct central în Psihologie Managerială, în 1973. De asemenea, a acumulat o cantitate vastă de cunoștiințe și expertiză, în modalități variate. Deseori a împărțit scena cu „mai marii” din acest domeniu, și cu toate astea, și-a menținut o atenție vie asupra viziunii de „a îmbogăți planeta prin împuternicirea individuală”, folosind Metoda Silva.
În momentul de față, Ken locuiește cu familia sa în Conneticut, SUA. Predă noile module Silva Life System și Silva Intuition System (noile programe de studiu acasă) în Conneticut, Chicago, Londra, Boston, MA și San Francisco. De asemenea, calatorește în lume, conducând propriile seminarii. Face parte din Consiliul de Sfătuitori ai Silva International, iar în cursul acestui an, urmează să ajungă în Romania în scopul de a ține binecunoscutul Seminar Silva Mastery. (preluare de pe www.metodasilva.ro)

În noiembrie 2013 am avut șansa de a participa la primul seminar Silva Mastery susținut de Ken în România. A fost fabulos! Am învățat într-un singur seminar cât am învățat în ani întregi de cursuri de bază Metoda Silva! Este un curs dens și foarte practic. Te ajută să te descoperi profund și să te conectezi la sursa ta și puterea ta de a face lucrurile să se întâmple în viața ta așa cum îți dorești tu să se întâmple. Tot ce pot să spun este că merită cu vârf și îndesat! Detalii despre acest seminar găsiți pe pagina http://metodasilva.ro/silva-mastery/

Ce vom obține la acest seminar (preluare de pe www.metodasilva.ro): 
1. Identificarea unor obstacole ce te-ar putea ține în loc cu scopul de a le combate și experimentarea unor tehnici dovedite pentru înlaturarea lor.
2. Dezvoltarea țelurilor bazate pe valoare care te pot ajuta în îmbunătățirea misiunii și obiectivului personal.
3. Reprogramarea sistemului tău nervos pentru a rămâne sănătos și productiv. O tehnică excelentă de a reduce conflictul și/sau anxietatea.
4. Integrarea abilităților Silva mai eficient în viața ta, pentru ceea ce iți dorești mai mult.

Așadar, pentru toți cei interesați: grăbiți-vă și prindeți un preț preferențial pentru acest seminar! Cu cât ne apropiem mai mult de data seminarului, cu atât mai mult prețul crește. Seminarul este accesibil numai absolvenților Metoda Silva! Înscrierile și detaliile pentru plată se găsesc la acest link: http://metodasilva.ro/produse/cursuri/curs-mastery/.

ATENȚIE!!! Puteți beneficia de o reducere suplimentară la prețul afișat dacă introduceți codul promoțional pentru cuponul de reducere „ac001 („a c zero zero unu”). 

Vă așteptăm la acest seminar unic alături de cei mai buni „silviști” din România. Vom petrece 2 zile pline de practică Silva, într-un cadru relaxant dar dinamic și avansat din punct de vedere al nivelului informațiilor. 

Din ce în ce mai bine!

Niciun comentariu: