METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

marți, 16 februarie 2016

Vești bune! Cursul ULTRA cu Rajko Kuzmanović


Bine v-am găsit!

Începem cu singura veste mai puțin bună, aceea că s-a amânat cursul SILVA IMMERSION de la Oradea din perioada 19-22.02.2016. Ne pare rău pentru eventualele neplăceri create. Motive obiective ne-au determinat să luăm această decizie. Vă vom ține la curent cu reprogramarea cursului.

Acum..., veștile bune!

Cine vrea să fie din ce în ce mai sănătos? 

Urmează un curs etraordinar, cel mai frecventat și așteptat curs Silva din lume: Cursul ULTRA. În România, doar Rajko Kuzmanović are calificarea necesară pentru a preda acest curs avansat al lui José Silva. Aceasta este o ocazie minunată pentru a învăța de la unul din instructorii cei mai buni din lume și foarte apreciat de către Silva Method International, Rajko. Experiența lui Rajko este imensă și felul său de a transmite informațiile este unic. Cu umor, cu sensibilitate, cu drag, cu ritm și căldură ne va conduce prin materialul dens al cursului ULTRA timp de 2 zile.

Cursul ULTRA s-a născut pentru SĂNĂTATE. Sănătatea este ceva ce avem în mod natural „în dotare”. Sănătatea este „programul” de bază al ființei umane. Că noi ne ocupăm cu „boala” și îi oferim, de regulă, mai multă atenție..., asta este o altă poveste...

Vom învăța la cursul ULTRA să ne concentrăm pe Sănătate și pe principiile de funcționare ale acesteia. Vom aborda sănătatea pe mai multe planuri ale existenței noastre: fizic, mental, emoțional, spiritual, relațional. Vom aborda sănătatea în termeni fizici, de recuperare și accelerare a vindecării fizice, dar și ca stare de bine și echilibru pe alte planuri ale vieții noastre. Prosperitatea este un semn de „sănătate financiară”. Veselia, bucuria, fericirea, starea de bine este un semn de „sănătate emoțională și spirituală”. Relații de calitate cu oameni de calitate înseamnă o bună „sănătate interpersonală”. Destul de rar (cam foarte rar!!) se desfășoară acest curs... deși este cursul de care avem cel mai mult nevoie! Acum avem șansa să-l fi prins pe Rajko disponibil pentru datele de 5 și 6 martie 2016. Și i-am propus să organizăm noi (Anca și Cristi) acest curs, asta ca să-i luăm „bătaia de cap” cu toate cele necesare organizării. De aceea, înregistrarea și plata pentru acest curs se poate face doar prin Focus Development, ca să simplificăm lucrurile. 

Puteți să vă informați și să vă înregistrați la adresa http://www.focusdevelopment.ro/ultra/. Vă stăm la dispoziție pentru lămuriri la numerele noastre de telefon și adresele de e-mail de pe site-ul nostru de la secțiunea „contact”.  

La cursul ULTRA veți învăța:

  • Tehnica celor trei scene – este una din cele mai frecvent utilizate tehnici pentru rezolvarea problemelor de sănătate, cu rezultate fantastice.
  • Tehnicile confuziei, aşteptării şi supravieţuirii – vă învaţă care este momentul potrivit să faceţi proiectul ca să ajutaţi o altă persoană să-şi recapete sănătatea, precum şi cum s-o aduceţi în starea în care este cel mai uşor programabilă.
  • Tehnica matriţa universală – este folosită în domeniul sănătăţii. Puterea ei stă în faptul că generează şi uneşte energia vindecătoare a tuturor absolvenţilor cursului ULTRA din lume şi o concentrează asupra persoanelor care au nevoie de ajutor în domeniul sănătăţii.
  • Tehnica vibraţiei rapide a mâinii – vă învaţă să canalizaţi energia vindecătoare pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Se pot rezolva probleme de sănătate localizate sau generale.
  • Tehnica specială a paharului cu apă – veţi învăţa să energizaţi apa pentru a rezolva problemele de sănătate. Se poate aplica şi asupra altor persoane.
Veţi învăţa şi tehnici cu aplicaţii în afaceri, ca de exemplu :
  • Îmbunătăţirea vânzării – programarea si energizarea unor obiecte pentru atragerea clienţilor, creşterea rulajului.
  • Cum să găseşti locul de muncă ideal– de multe ori nu ştim unde să ne angajăm şi care este calea cea mai corectă (cu rezultate maxime pentru mine ca persoana = poziţie, salariu, domeniu), prin această tehnică vom obţine rezultate sigure.
  • Recuperarea datoriilor – de câte ori aţi dat bani cuiva care a „uitat” să vi-i dea înapoi? Prin această tehnică se va grăbi să vă aducă înapoi ce vă datorează. Este modalitatea cea mai simplă și rapidă ca, dintr-un datornic, sa-l transformaţi într-un posibil prieten.
Vor fi în total 30 de „tehnici şi capitole ” pe care le veți învăța la cursul ULTRA!! Wow!!
Conditiile minime pentru a participa la acest curs sunt: achitarea taxei de 900 lei și prezentarea legitimației de absolvire, fie a cursului SILVA IMMERSION, fie a cursului SLS sau SIS.
Pentru cei care sunt deja absolvenţi ai acestui curs în România sau în străinătate, taxa de repetare este de 300 lei. În acest caz, pentru a repeta, veţi putea să intrați numai pe bază de legitimaţie de absolvire a cursului ULTRA. 
Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună 2 zile SĂNĂTOASE, alături de unul din cei mai buni instructori al Metodei Silva, Rajko Kuzmanović, la cursul ULTRA!
Înregistrare AICI!
Facem o lume mai bună pentru oameni și oameni mai buni pentru lume!
Din ce în ce mai bine!
Anca și Cristi
Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA


Niciun comentariu: