METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

duminică, 6 decembrie 2015

Un final de an bogat

Bine v-am regăsit!

Finalul anului 2015 ne găsește foarte activi și fericiți în ceea ce privește desfășurarea cursurilor Metoda Silva.

După desfășurarea cu succes a SILVA IMMERSION la Baia Mare și Oradea a urmat SILVA IMMERSION la București, între 28 noiembrie și 1 decembrie. A fost o experiență de neuitat alături de oameni minunați veniți la curs cu așteptări mari. Din declarațiile acestora am aflat că așteptările le-au fost depășite cu mult, atât în ceea ce privește conținutul cursului, cât și în ceea ce privește înțelegerea materialului și transformarea personală obținută. Felicitări și vă mulțumim! Ne așteptăm și noi, ca instructori, să vă revedem la următoarele cursuri Metoda Silva însoțiți de oameni dragi vouă! Vrem ca și așteptările noastre să fie depășite... :) În decembrie, urmează alte cursuri Metoda Silva la care vă invităm să participați. 

Unul dintre cele mai așteptate cursuri este Cursul Superior ULTRA, un curs destinat sănătății pe toate planurile existenței noastre. Domnul Rajko Kuzmanović, instructorul acestui curs deosebit, ne așteaptă să ne descoperim împreună capacitățile naturale de vindecare și de creare a unei sănătăți optime pe termen lung. Cursul are loc pe datele de 12 și 13 decembrie în București.

În aceleași date, 12 și 13 decembrie, se desfășoară cursul Silva Intuition System cu Domnul Doctor Sorin Sălăjan, care vă va învăța să vă descoperiți capacitățile intuitive și clarviziunea.

Ultimul curs din acest an îi aparține Domnului Rajko Kuzmanović, Silva Intuition System, în datele de 19 și 20 decembrie.

Pe site-ul Metoda Silva găsiți detalii despre cursuri și instrucțiuni despre înregistrarea la acestea.

Vă așteptăm cu drag să construim oameni mai buni pentru lume și o lume mai bună pentru oameni!

DIN CE ÎN CE MAI BINE!

Niciun comentariu: