METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

marți, 22 decembrie 2015

Soluțiile există!


Bine v-am găsit în prag de Sărbători!

Cum vă pregătiți din punct de vedere mental pentru acest sfârșit de an și început de an nou? 

Hmmm... vă gândiți la ceea ce nu aveți sau la ceea ce vă doriți? Vă gândiți la ceea ce nu vă place sau la ccea ce vă place? 

Un simplu exercițiu: luați o foaie de hărtie și ceva de scris. Scrieți două-trei lucruri care vă îngrijorează puțin sau vă preocupă mintea în această perioadă. Poate fi ceva legat de sănătate sau ceva legat de o relație sau poate ceva legat de aspectul financiar al momentului. Nu neapărat acestea. Poate fi orice... Scrieți simplu, cu cuvintele care vă vin în minte, fără multe amănunte... doar enunțați „problema”. 

Așaaaa...! Ați scris? Ar fi bine să fi scris... Știu că e mai ușor întâi să citiți tot ce srie aici și... apoi să faceți exercițiul. :) Mă rog... Logica își spune cuvântul... Fie!

Acuuuum... țineți foaia în fața dvs. dorindu-vă cu adevărat ca aceste „probleme” să se rezolve... Vă doriți cu adevărat să se rezolve??  Inspirați adânc pe nas... și expirați prelung pe gură... mai inspirați o dată adânc și expirați prelung... și încă o dată inspirați și expirați profund... TREBUIE să inspirați și să expirați „din suflet”, cu putere! Repetați, dacă e nevoie, pentru a executa „corect”. 

Vă doriți cu adevărat să se rezolve aceste „probleme”?? Priviți foaia de hârtie cu „problemele” enunțate. Încercați să vă goliți mintea și să vă defocalizați privirea în timp ce priviți foaia... Imaginați-vă - o secundă, doar! - că aceste probleme sunt ca și rezolvate. Pur și simplu! Imaginați-vă... 

Acum, ceva spectaculos! Soluțiile la aceste „probleme” există! Există! E demonstrat deja că nu există probleme fără soluții așa cum nu există soluții fără probleme! 

Lăsați-vă ghidat de intuiția dvs.... Primul gând, prima impresie, prima imagine, primul sentiment, prima trăire, tresărire, emoție, primul nume pe care îl/o percepeți mental... este soluția la „problemă”. Notați imediat ceea ce v-a venit în minte fără să judecați în vreun fel! E crucial acest lucru! Notați!

Iată un secret: nu lăsați mintea conștientă să preia controlul! Conștientul este antrenat cu logica și logica v-a adus până aici, în acest punct, așa e? Logica vă spune că „este o prostie ceea ce faci acum” și „nu se poate așa de simplu” și că „este o aberație”... Asta e treaba logicii. Logica se antrenează cu „nu cred”. Intuiția se antrenează cu „CRED”. 

Acum aveți „soluțiile” la „problemele” scrise pe hârtie. Ce veți face? Intuiția și-a făcut treaba și v-a ghidat. Urmează acțiunea! 

Tocmai ați practicat un exercițiu de antrenare a intuiției... Felicitări! 

Dacă logica nu vă dă pace, vă invităm la cursurile Metoda Silva pentru „a vă pune la respect logica” și a folosi mai mult din mintea dvs. subconștientă, mintea care cuprinde toate informațiile care există. Aveți această putere de a vă activa INTUIȚIA și este un dar pe care l-am primit cu toții odată cu sosirea pe această planetă. 

De aceea există cursurile Metoda Silva, pentru a trăi NATURAL, fără stres, fără boli, fără conflicte, fără „probleme”. De fapt, o să le avem și pe astea (sâc!), pentru că suntem „normali”, însă modul în care vom răspunde acestor provocări va fi diferit, va fi natural, va fi „mai armonios” și lipsit de stres... Credeți-ne, se antrenează!

Cu gânduri bune, vă invităm să notați datele următoarelor cursuri planificate deja pentru lunile ianuarie și februarie 2016 și orașele în care vor avea loc. 

SILVA LIFE SYSTEM
- Instructor Rajko Kuzmanovic -
30-31 IANUARIE 2016
BUCUREȘTI

SILVA IMMERSION
- Instructori Anca Jugănaru și Cristi Lazăr - 
05-08 FEBRUARIE 2016
BUCUREȘTI

SILVA LIFE SYSTEM
- Instructor Rajko Kuzmanovic -
13-14 FEBRUARIE 2016
TIMIȘOARA

SILVA IMMERSION
- Instructori Anca Jugănaru și Cristi Lazăr -
19-22 FEBRUARIE 2016
ORADEA

SILVA IMMERSION
- Instructori Anca Jugănaru și Cristi Lazăr -
25-28 FEBRUARIE 2016
BAIA MARE/ SATUMARE

Detalii despre toate cursurile pe www.metodasilva.ro
Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro
ÎNSCRIE-TE ACUM!

Abia așteptăm să vă cunoaștem personal la unul din cursurile noastre! 

Vă dorim SĂ FIȚI FERICIȚI DE SĂRBĂTORI! ...pentru că sărbătorile sunt fericite oricum, așa e? Noi trebuie să fim fericiți de sărbători și... mereu! :) 

DIN CE ÎN CE MAI BINE!

Niciun comentariu: