METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

luni, 8 martie 2010

Curs Ultra - 13, 14 martie 2010

Dragi absolventi,

Vă anunţăm că în perioada 13-14 martie 2010 va avea loc in Bucuresti cursul superior ULTRA. Este cel mai frecventat curs de către absolvenţii Silva din toată lumea, deoarece prin natura tehnicilor pe care le învăţaţi, aria de aplicabilitate a cunoştinţelor se extinde de la sănătate până la afaceri şi relaţii interumane. Cel mai important lucru este că aplicând aceste tehnici veţi învăţa cum să va îmbunătăţiţi viaţa şi sănătatea precum şi a celor dragi. Una din tehnici (comunicarea subiectivă) aţi primit-o cadou la cursul de bază. În cele două zile de curs veţi învăţa pe lângă tehnici şi "capitole" care fac referire la: vizualizare, imaginaţie, aura umană ca instrument de comunicare şi programare, mecanisme de supravieţuire şi utilizarea lor în programare, aparatura cu bio-feedback, etc.

Pentru a putea participa, este necesara absolvirea cursului de baza 1 cel putin.

Iată câteva tehnici din curs care vor fi predate de către lectorul Kuzmanovic Rajko:

· Tehnica celor trei sceneeste una din cele mai frecvent utilizate tehnici pentru rezolvarea problemelor de sănătate cu rezultate fantastice.

· Tehnicile confuziei, aşteptării şi supravieţuiriivă învaţă care este momentul potrivit să faceţi proiectul ca să ajutaţi o altă persoană să-şi recapete sănătatea ,precum şi cum s-o aduceţi în starea în care este cel mai uşor programabilă.

· Tehnica matriţa universalăeste folosită în domeniul sănătăţii. Puterea ei stă în faptul că generează şi uneşte energia vindecătoare a tuturor absolvenţilor cursului ULTRA din lume şi o concentrează asupra persoanelor care au nevoie de ajutor în domeniul sănătăţii.

· Tehnica vibraţiei rapide a mâiniivă învaţă să canalizaţi energia vindecătoare pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Se pot rezolva probleme de sănătate localizate sau generale.

· Tehnica specială a paharului cu apăveţi învăţa să energizaţi apa pentru a rezolva problemele de sănătate. Se poate aplica şi asupra altor persoane.

· Aplicaţia sunetului Alfaîn acest mod veţi putea să transformaţi obişnuitul casetofon într-un puternic instrument de vindecare

Veţi învăţa şi tehnici cu aplicaţii în afaceri, de exemplu :

· Îmbunătăţirea vânzăriiprogramarea unor obiecte pentru atragerea clienţilor, creşterea rulajului.

· Cum să găseşti locul de muncă idealde multe ori nu ştim unde să ne angajăm şi care este calea cea mai corectă( cu rezultate maxime pentru mine ca persoana = poziţie, salariu, domeniu), prin această tehnică vom obţine rezultate sigure.

· Recuperarea datoriilorde câte ori aţi dat bani cuiva care a "uitat" să vi-i dea înapoi? Prin această tehnică se va grăbi să vă aducă înapoi ce vă datorează. Este modalitatea cea mai simpla si rapida ca dintr-un datornic sa-l transformaţi intr-un posibil prieten.

Din experienţa cursului de bază aţi observat că unele tehnici au fost gândite pentru un anume domeniu dar creativitatea absolvenţilor a demonstrat că aceste tehnici pot fi aplicate şi în alte domenii. Acelaşi principiu se aplică şi la cele 30 de " tehnici şi capitole " din cursul ULTRA.

Pentru inscriere la cursuri, vă rugăm să procedaţi astfel:
Rezervarea se face telefonic (021-409 29 25) sau electronic (memo@antistres.ro) dupa care se achita taxa de
550 RON/pers. pana la data de 12 martie 2010 inclusiv, la unul din conturile afisate mai jos (dupa efectuarea platii, se va trimite o copie a ordinului de plata pe memo@antistres.ro) sau cash la noul nostru sediu din Str. Siriului, nr.20, etaj 5, sect.1, cladirea AgroVet. NU se primesc platile la curs.

· Pentru cei care au absolvit acest curs in România sau in străinătate, taxa de repetare este de 200 RON; modalitatea de achitare este cea prezentata anterior.

· Pentru repetare se intra numai pe baza legitimaţiei primite in urma absolvirii cursului ULTRA.


Din ce in ce mai bine,
Metoda Silva Romania


Plata se poate efectua in unul din conturile:

RO03 RZBR 0000 0600 0565 2723 – RAIFFEISEN AGENTIA DECEBAL

RO28 VBBU 2511 TI03 1989 2701 – VOLKSBANK TIMIS
Plata pentru SC MEMO CONSULT K.R SRL

2 comentarii:

Tanguera spunea...

Din acest text (ca si din cel primit anterior pe mail) nu rezulta locatia de desfasurare a cursului. Este cumva aceeasi cu cea indicata pentru plata (Str Siriului nr 20)? As aprecia un raspuns exact in ce priveste locatia si orele intre care se desfasoara cursul. Multumesc

Cristi Lazar spunea...

Cursul va avea loc sambata si duminica intre orele 9.00 si 20.00 la Hotel Capital Plaza aflat la adresa Bd. Iancu de Hunedoara nr.54 (intre Piata Victoriei si Bulevardul Ştefan cel Mare), sector 1, Bucuresti 011745 (tel. receptie pentru indrumari daca este cazul 0372.080.080.)