METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

luni, 27 aprilie 2009

Bogatia este dreptul tau natural!

Hristos a inviat!

Va doresc sanatate, bucurie, armonie, prosperitate, pace sufleteasca, acceptare si recunostinta...

Am avut parte sambata de un curs minunat... Rajko a fost in "mana buna" si cursantii au fost in rezonanta cu el. Cu arta, maiestrie si pasiune, ne-a invatat principiile Bogatiei si ne-a condus in cateva exercitii de vizualizare cu ajutorul tehnicilor Metodei Silva.

Un subiect atat de "la moda" si controversat, precum bogatia, intr-o societate in care sa fi sarac este aproape o virtute pentru ca "toti bogatii fura si sunt rai, n-au pe nimeni si muncesc prea mult pentru ca nu le mai ajunge", acest curs rastoarna un set de (non)valori ca cele mentionate si te face sa privesti lucrurile diferit...

Am (re)aflat ca suntem infinit de bogati. Absolut toti. Ne nastem bogati pentru ca Mama Natura este bogata si ne da tot ceea ce are... pe gratis. Aerul, apa, hrana si toate formele sub care este prezenta Bogatia in natura. Natura este bogata si nu ii este rusine cu asta! De ce mi-ar fi mie rusine atunci ca sunt atat de bogat?

Bogatia nu are nimic de a face cu banii. Noi am creat banii si nu banii pe noi, cu toate ca - este adevarat - le dam (prea) multa importanta. Banii sunt doar o expresie, o forma a energiei care umple tot acest Univers in care ne aflam. Suntem inconjurati de materie si pare ca totul se raporteaza la aceasta. De fapt, materia este cea care se raporteaza la "ceea ce nu se vede", este la randul sau o expresie a energiei. Nu concentrarea pe bani va creea acumularea de bogatie materiala, ci capacitatea de a lasa sa curga libera energia prin viata si, in felul acesta, expresia deplina a principiilor de functionare si existenta ale Naturii.

Exista un TOT din care facem parte. Specialistii il numesc Campul energetic si informational sau Campul cuantic al energiei si informatiei. Este infinit. Se manifesta infinit. Puterea suprema pe care o are omul este Gandul. Acesta poate fi transformat in materie daca este sustinut in acest camp energetic si informational. Totul a inceput, incepe si va incepe de la un gand.

Am inteles ca sarcina mea este sa fiu in armonie cu acest Tot. Sa fiu recunoscator pentru ceea ce sunt, ceea ce fac si ceea ce am. Sa imi exprim darul natural - creativitatea - fara sa ma compar cu altii, ci sa ma ridic pe mine tot mai mult "in ochii mei". Nu exista probleme fara solutii asa cum nu exista solutii fara sa apara si problemele. De cate ori vrem mai mult si suntem gata sa obtinem, de atatea ori va trebui sa trecem obstacole. Mi-am reamintit cat este de natural sa fiu in unitate cu mine insumi, sa accept ceea ce s-a consumat, sa iert ceea ce s-a intamplat in trecut si sa ma iubesc neconditionat asa cum sunt, pentru ca in acest moment sunt expresia perfecta, unica, originala si irepetabila a lui Eu. Daca nu ar fi asa... nu as mai fi eu, cel care sunt. Am talentul meu, pasiunile mele, visele mele, telurile si scopurile mele. Si le iubesc pe toate. Ma las purtat de valul vietii, ma dedic, imi pastrez sentimentul interior al bogatiei infinite pe care o am si ma avant cu curaj spre Viata. Sunt deplin constient de fiecare clipa si dau maxim in fiecare clipa. Asa cum spune Rajko, acesta este forma suprema de respect pe care o putem arata Vietii si Universului si de a transmite bogatia si celorlalti "participanti" la viata. Si cu cat transmiti mai mult din ceea ce esti, cu atat te imbogatesti mai mult din ceea ce esti si din ceea ce are nevoie Lumea.

In prima parte a cursului, Rajko a adresat o intrebare si ne-a rugat sa scriem pe hartie raspunsul: "Ce reprezinta Bogatia pentru tine?". Eu stiu ce reprezinta pentru mine... reprezinta totul, adica viata mea, Dumnezeu, sanatatea, relatiile mele cu mine insumi si cu oamenii din viata mea, iubirea, ceea ce cunosc si pot darui, influenta si exemplul meu personal in viata altor oameni, ceea ce nu stiu inca si pot afla, ceea ce am realizat si pot inca realiza, ceea ce am si pot avea. Absolut tot ceea ce sunt, fac si am!

Ca absolvent al Metodei Silva, am invatat sa fiu un practicant al principiilor. Am toate "tehnicile" necesare sa ma bucur de Bogatia infinita si sa creez oricata imi doresc in viata mea.

Iti multumesc, Rajko! Sunt recunoscator!

Din ce in ce mai bine!

Niciun comentariu: