METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

joi, 14 aprilie 2016

Vin vremuri bune, din ce în ce mai bune...!


Bun găsit, dragii noștri!

Doar puțin timp ne mai desparte de cursul superior SILVA MASTERY care va fi susținut de către Ken CosciaDirector Internațional de Training-uri (pentru instructori) al Metodei Silva. Domnia sa vine pentru a doua oară în România și ne-a mărturisit că de abia așteaptă să se reîntâlnească cu „silviștii” din România deoarece, spune dânsul, suntem „adevărați silviști”. Va fi o experiență minunată! 
Cursul SILVA MASTERY se va desfășura sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie, între orele 09.00 și 19.00, la Hotel Capitol din București. Se mai pot face înregistrări, chiar și pe ultima sută de metri, aici: http://metodasilva.ro/produse/cursuri/curs-mastery/Pentru discount introduceți codul promoțional „ac001” (a c zero zero unu). 
Seminarul SILVA MASTERY  este oportunitatea de a beneficia de cea mai mai puternică cale de transformare a vieții, alături de Ken, cu acest program foarte cunoscut, dinamic și avansat, doar pentru absolvenții SILVA.

O altă veste bună este că...

Marți, 19.04.2016, Metoda Silva ajunge la GALAȚI! 

Anca și Cristi organizează „INTRODUCERE ÎN METODA SILVA”, o prezentare gratuită pentru toți cei interesați de cursul Metoda Silva.
Detaliile și înregistrarea pentru această prezentare le găsiți aici: http://www.focusdevelopment.ro/gravity-landing/galati/


Ne dorim organizarea cursului de bază Metoda Silva la Galați în luna mai 2016. Condiția este să se prezinte la curs minim 25 de participanți. 

Vă așteptăm cu drag la cursurile și prezentările noastre! Vă dorim să vă fie din ce în ce mai bine pe toate planurile!

Din ce în ce mai bine!

Niciun comentariu: