METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

vineri, 13 noiembrie 2015

Curs ULTRA cu Rajko Kuzmanović!


Bine te-am gasit,


Cu mare bucurie te anunţăm că în data de 12 și 13 decembrie 2015 va avea loc la București cursul superior ULTRA sustinut de Rajko Kuzmanović. Este cel mai frecventat curs de către absolvenţii Silva din toată lumea, deoarece prin natura tehnicilor pe care le învăţaţi, aria de aplicabilitate a cunoştinţelor se extinde de la sănătate până la afaceri şi relaţii interumane. Cel mai important lucru este că aplicând aceste tehnici veţi învăţa cum să îmbunătăţiţi viaţa şi sănătatea dumneavoastră precum şi a celor dragi. Una din tehnici (comunicarea subiectivă) aţi primit-o cadou la cursul de bază. În cele două zile de curs veţi învăţa pe lângă tehnici şi „capitole" care fac referire la: vizualizare, imaginaţie, aura umană ca instrument de comunicare şi programare, mecanisme de supravieţuire şi utilizarea lor în programare, aparatura cu bio-feedback etc.

Iată câteva tehnici din curs  care vor fi predate de către instructorul Rajko Kuzmanović:
  • Tehnica celor trei scene – este una din cele mai frecvent utilizate tehnici pentru rezolvarea problemelor de sănătate cu rezultate fantastice.
  • Tehnicile confuziei, aşteptării şi supravieţuirii – vă învaţă care este momentul potrivit să faceţi proiectul ca să ajutaţi o altă persoană să-şi recapete sănătatea, precum şi cum s-o aduceţi în starea în care este cel mai uşor programabilă.
  • Tehnica matriţa universală – este folosită în domeniul sănătăţii. Puterea ei stă în faptul că generează şi uneşte energia vindecătoare a tuturor absolvenţilor cursului ULTRA din lume şi o concentrează asupra persoanelor care au nevoie de ajutor în domeniul sănătăţii.
  • Tehnica vibraţiei rapide a mâinii – vă învaţă să canalizaţi energia vindecătoare pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Se pot rezolva probleme de sănătate localizate sau generale.
  • Tehnica specială a paharului cu apă – veţi învăţa să energizaţi apa pentru a rezolva problemele de sănătate. Se poate aplica şi asupra altor persoane.

Veţi învăţa şi tehnici cu aplicaţii în afaceri, de exemplu :
  • Îmbunătăţirea vânzării – programarea si energizarea unor obiecte pentru atragerea clienţilor, creşterea rulajului.
  • Cum să găseşti locul de muncă ideal– de multe ori nu ştim unde să ne angajăm şi care este calea cea mai corectă (cu rezultate maxime pentru mine ca persoana = poziţie, salariu, domeniu), prin această tehnică vom obţine rezultate sigure.
  • Recuperarea datoriilor – de câte ori aţi dat bani cuiva care a „uitat" să vi-i dea înapoi? Prin această tehnică se va grăbi să vă aducă înapoi ce vă datorează. Este modalitatea cea mai simpla si rapida ca dintr-un datornic sa-l transformaţi intr-un posibil prieten.

Din experienţa cursului de bază aţi văzut că unele tehnici au fost gândite pentru un anume domeniu dar creativitatea absolvenţilor a demonstrat că aceste tehnici pot fi aplicate şi în alte domenii. Acelaşi principiu se aplică şi la cele 30 de „tehnici şi capitole " din cursul ULTRA.

Conditiile minime pentru a participa la acest curs sunt: achitarea taxei de 1.000 lei si prezentarea legitimației de absolvire, fie a cursului de bază, fie a cursului SLS sau SIS. 

Dacă achitați taxa de participare până în data de 02.12.2015, beneficiați de reducerea de 100 lei pentru „early booking”, deci cursul va fi la prețul de doar 900 lei.

Pentru cei care sunt deja absolvenţi ai acestui curs în România sau în străinătate, taxa de repetare este de 300 lei. La acest curs, pentru a repeta, veţi putea să intrați numai pe bază de legitimaţie de absolvire a cursului ULTRA. 

In cazul în care achitaţi pentru alte persoane, este necesar să ne informaţi despre numele şi prenumele persoanei pentru care s-a făcut plata.

Din ce in ce mai bine!

Echipa Metoda Silva România

Niciun comentariu: