METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

marți, 8 iunie 2010

Succes!

Revenim in forta... A trecut ceva timp... Nu este important cat timp a trecut, ci ce a facut fiecare dintre noi in acest timp... As spune ca timpul se masoara in/cu rezultatele a ceea ce faci cat el trece...

Deschidem aici o rubrica pe care o planuiam de mai demult: "Succese ale absolventilor".

Am primit acum doua zile un mesaj de la un absolvent Silva. Ne dorim din ce in ce mai multe astfel de mesaje care sa ne redea succesele obtinute cu ajutorul tehnicilor invatate la cursul Metoda Silva.

Iata textul...

Sunt sub impresia unui succes neasteptat. Am imprumutat laptopul unui prieten, Cristi, ca sa-si termine treaba de montaj video acasa. Pentru a nu depinde apoi de mine, lucra pe un hard extern. Mai apoi, atunci cand i-am cerut laptopul, iar el urma sa lucreze la birou cu HDD ul extern, acesta s-a stricat. Nu mai facea aproape nimic. In gluma mi-a zis un coleg sa-l ajut pe Cristi, pentru ca negativismul cu care privea situatia nu il poate ajuta."OK! Hai sa vad cum pot corecta situatia. Intru in Alfa si imi aduc aminte de la cursul de baza 2 imaginile rosiatice din structura de cupru… Proiectez in oglinda mintii cu rama alba cum trec pe deasupra straturilor de metal din hard si acolo unde stiam ca sunt "BAD"-uri (defecte) le converteam in spatii "OK" si "accesibile". Vizualizez ca toate sunt bune si frumoase, dar..., la revenire in “spatiul clasic pamantean”, consecinte… ioc!

Stradanii nenumarate... 3 softuri de recuperare de date instalate... si - ca de obicei - nimic palpabil. Zic "ok, asta e!" si plec la filmare, cu laptopul de care aveam nevoie fara sa ma mai astept la ceva in plus. Nu trece o ora si ma suna Cristi intrebandu-ma cum sa exporte proiectul pentru ca merge hardul!! “Da’, cum de merge, ce i-ai facut?” “Nu stiu, pur si simplu, la un moment dat a pornit”. E adevarat ca, la un moment dat, inainte de a pleca de la birou, am facut si “trei degete” pentru ca era imperios necesar sa-si recupereze munca de trei zile din acest proiect.

Imi aduc aminte ca iarna asta, tot asa, la limita de timp, am pornit motorul pe un ger de minus 20 de grade. Probabil ca aveam nevoie de un semn sau de o confirmare a faptului ca Universul e un loc prietenos...

Bucuresti, 3 iunie 2010
Ciprian Homm

Asteptam si alte "succesuri" pentru a le face cunoscute tuturor!

Din ce in ce mai bine!

Niciun comentariu: