METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

duminică, 25 octombrie 2009

Relaxeaza-te!

Imagineaza-ti ca stai undeva pe faleza... Poate la Constanta... sau la Eforie... sau pe orice alta faleza ai vrea sa te afli... Privesti marea... Este agitata. Foarte agitata. Valuri naravase se sparg de mal. Spume involburate raman cateva secunde pe apa care se agita in continuare. Apoi apa se retrage si "se incordeaza" din nou formand un nou val ce se va napusti si el inspre mal... Pe intinsul apei gasesti cu privirea creste si cute care se amesteca incontinuu. Imagineaza-ti acum ca te apleci si ridici o piatra de jos, de langa tine. O piatra pe care apoi o arunci in aceasta mare agitata din fata ta. O urmaresti cu privirea si o vezi cum atinge suprafata apei si apoi dispare intr-o fractiune de secunda! Nimeni si nimic nu poate sa spuna ca piatra aruncata de tine a creat vreo modificare pe suprafata apei marii...

Acum imagineaza-ti ca stai pe aceeasi faleza si ca marea este linistita... Este soare bland, este cald si un vanticel placut se joaca si te atinge usurel... Marea este atat de linistita incat simti ca ai putea sa pui piciorul pe suprafata sa si sa faci cativa pasi fara sa te scufunzi... Imagineaza-ti asta. Acum ridici o piatra si o arunci in apa, undeva, cat poti de departe. Piatra atinge suprafata apei si apoi dispare scufundandu-se. Din locul in care a cazut piatra se creaza cercuri-cercuri si valuri mici care se deplaseaza pe suprafata apei pana la mal si pana departe in larg... Acestea sunt uneori numite "unda de soc".

Ceea ce remarcam este faptul ca intr-o mare agitata nu poti vedea aceasta unda de soc, nici macar nu mai stii unde ai aruncat piatra, unde a cazut!

Ce vreau sa spun cu aceasta...? Vreau sa folosesti aceasta analogie si sa te gandesti ca uneori viata ta este ca o mare agitata. Poate, de multe ori, viata ta este ca o mare pe timp de furtuna. Viata este asa cum este! Nu este buna, nu este rea. Nici marea nu este buna sau rea. Este asa cum este; este o... mare. Si cand este calma si cand este agitata. Asa este si viata. Este... viata. Doar ca de multe ori incercam sa schimbam lucruri in viata noastra atunci cand viata este agitata ca atunci cand marea este agitata. Nu vreau sa intelegi ca eu spun ca nu se poate schimba ceva cand esti agitat(a). Vreau sa subliniez altceva si vei intelege imediat.

Orice schimbare incepe cu un gand pe care tu il emiti, il trimiti... Un gand pe care il trimiti in Univers este... ca o piatra pe care o arunci in "marea vietii". Daca arunci "piatra-gand" in "marea-viata" se va intampla ceva la fel ca in exemplul nostru de mai sus. Unda de soc este mai puternica si "mai eficienta" atunci cand marea este linistita...

Relaxeaza-te! Foloseste frecventa Alfa. Este la indemana. Este simplu. Prin metoda de la 3 la 1 intra in nivelul tau... "Linisteste marea"... Apoi lanseaza "piatra-gand". "Piatra-gand" poate fi o fraza benefica, poate fi un proiect in Oglinda Mintii, poate fi o discutie cu Sfatuitorii tai in Laborator... In continuare, lasa Universul sa conduca "unda de soc a schimbarii"... Tu doar fii in armonie cu ceea ce ai cerut, fii corect, ai rabdare si nu te contrazice pe tine... Vei vedea, vei simti, vei percepe schimbarile din viata ta conform cu ceea ce ai cerut... Fii bun(a) cu tine, fii relaxat(a), ai incredere si lasa Universul sa lucreze. El are o infinitate de solutii si modalitati ca sa-ti implineasca "cererea"... Poarta-te ca si cum ai dobandit deja ceea ce ai cerut. Este benefic si te ajuta foarte mult!

Este bine si este sanatos sa ceri mai mult, sa ai dorinte. Si consider ca si tu vrei - ca si mine - ca aceste dorinte sa devina "realitate" cat mai repede. Si poti fi mai eficient atunci cand ceri in Alfa. Pentru ca te relaxezi, te linistesti si poti sa ceri in liniste ceea ce doresti. Si daca tu esti linistit(a) si Universul te poate asculta si te poate intelege... Si te asculta... si te intelege... si iti da ceea ce ceri...

Fii eficient(a)! Linisteste-te... Relaxeaza-te!

Din ce in ce mai bine!

5 comentarii:

the spunea...

Un mare succes pentru mine e faptul ca pot primi informatii chiar in starea de perfecta constienta , adica si cand nu dorm. Spre exemplu, aveam de stabilit niste intalniri cu persoane din domeniul afacerilor. Am pus intrebarea daca proiectul la care lucrez e unul profitabil si mi s-a "raspuns" ca e bun, dar sa incerc peste cateva zile. Nu am ascultat si am contactat respectivele persoane. Nici unul nu era la birou pentru ca in aceste zile are loc un targ international in domeniu si erau plecati acolo....

Cristi Lazar spunea...

the, te rog da-ne detalii despre cum ai folosit tehnicile Metoda Silva ca sa ajungi la un astfel de rezultat!
Multumim!
Din ce in ce mai bine!

the spunea...

A...Acum merge...Cartea Perceptia extrasenzoriala aparuta la ed Teora. Sunt f multe tehnici. Eu pur si simplu intreb si primesc informatia. E f simplu ! Tb doar exercitiu .

the spunea...

Raspunsul poate aparea sub forma unui gand, unei voci in cap:)) --suna psihiatric dar asta e -- sau a efectiv vizualizat pe ecranul mental.

the spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.