METODA SILVA

Acest blog este destinat informărilor privind Metoda Silva, adică despre AUTOCONTROL MENTAL, DEZVOLTAREA MINȚII, CONTROLUL STRESULUI.

Următoarele cursuri Metoda Silva

SILVA IMMERSION
1-4 MARTIE 2018 - București
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA PENTRU COPII
3-4 MARTIE 2018
Instructori: Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

SILVA LIFE SYSTEM
24-25 FEBRUARIE 2018 - București
Instructor: Rajko Kuzmanovič

SILVA LIFE SYSTEM
3-4 MARTIE 2018 - Brașov
Instructor: Rajko Kuzmanovič

Detalii și înscrieri pentru toate cursurile pe www.metodasilva.ro.

Pentru cursurile instructorilor Anca Jugănaru și Cristi Lazăr înscrierile se fac direct pe www.focusdevelopment.ro.
ÎNSCRIE-TE ACUM!

miercuri, 12 august 2009

Despre cursuri si materiale

Vom raspunde in aceasta sectiune celor care adreseaza intrebari - fie la "comentarii" fie pe adresa de e-mail - intrebari care sunt de interes general si astfel pot deveni in sine un subiect util acestui blog. Asadar, iata primele intrebari adresate ca si comentariu - sosite cu ceva vreme in urma (va rog sa primiti scuzele mele pentru intarzierea raspunsului).

"DORESC SA STIU CIND VA FI PRIMUL CURS IN ORICARE DIN URMATOARELE ORASE : CRAIOVA / PITESTI / RM VALCEA / CLUJ NAPOCA / MAI DORESC SA OBTIN DACA SE POATE SI DACA EXISTA CDuri CU ACESTE CURSURI PENTRU INVATARE LA DOMICILIU. AM GASIT IN COMERT DAR SUNT IN ENGLEZA / AM AUTO-CONTROLUL PRIN METODA SILVA DAR NU AM REUSIT SA PUN IN APLICARE DOAR DIN CARTE /MULTUMESC FRUMOS ! SA FACEM CU TOTII DIN CE IN CE MAI BINE !"

Raspuns(uri):

Nu exista cursuri in orasele Craiova, Pitesti, Rm. Valcea. Ne dorim si noi sa existe - cautam organizatori care sa se ocupe de logistica acestor cursuri si de inscrierile la curs (aviz amatorilor).

Intentionam sa reluam in aceasta toamna cursurile de baza in Cluj-Napoca. Vom anunta datele; probabil vor fi 2 cursuri pana la sfarsitul anului. Totul depinde de conditiile logistice pe care acum le punem la punct. In ceea ce priveste materiale (CD-uri) pentru invatare la domiciliu (fara profesor), va informez ca nu avem asa ceva datorita specificului cursului. Chiar Jose Silva ne recomanda in cartea sa "Autocontrol mental" ca este foarte util sa urmam un curs cu un instructor autorizat, deoarece in acest fel scurtam timpul de invatare si beneficiem de indrumare imediata si valoroasa. Exista CD-uri cu tehnici invatate la curs, numai ca acestea contin informatii utile absolventilor care au dobandit deja cunostintele si tehnicile Metodei Silva. Aceste CD-uri le puteti achizitiona de la curs. Si pentru a completa raspunsul, va asiguram ca ceea ce veti primiti la curs - in sensul cunostintelor si materialelor suport - este pe deplin satisfacator.

Va multumim pentru intrebari! Asteptam si alte intrebari si alte comentarii...

Din ce in ce mai bine!

Niciun comentariu: